Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Κέντρο Μέριμνας για την Οικογένεια

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ
Κέντρο Μέριμνας για την Οικογένεια
Σχολή Γονέων
Συνάντηση Μαρτίου
Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο σεμινάριο τής Σχολής Γονέων θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως είχε ανακοινωθεί, το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα τού Μητροπολιτικού Ναού τής Μεταμορφώσεως.
Το θέμα τής προσεχούς συνάντησης θα είναι :
  Χαρά και κατάθλιψη μέσα στην οικογένεια.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι η Σχολή Γονέων ιδρύθηκε από την Ι. Μητρόπολη Σύρου. Την λειτουργούν ειδικοί επιστήμονες, ψυχολόγοι, και οικογενειακοί ψυχοθεραπευτές. Στην φετινή σειρά  σεμιναρίων συντονίζει και παρουσιάζει τα θέματα ο υπεύθυνος τής Σχολής Γονέων π. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος, Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής και Θεολόγος. Η Σχολή Γονέων απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους καλής θελήσεως, εγγάμους και μη, άνδρες και γυναίκες, που θα ήθελαν να καλυτερεύσουν τον εαυτό τους και τις σχέσεις τους μέσα στην οικογένειά τους. Απευθύνεται κυρίως στους τολμηρούς εκείνους άνδρες και τολμηρές εκείνες γυναίκες που δεν έχουν πάψει να οραματίζονται ένα κόσμο καλύτερο και οι οποίοι για να το πετύχουν δεν προσπαθούν ν’ αλλάξουν τους άλλους αλλά τον εαυτό τους. Απευθύνεται σε όλους αυτούς που θέλουν να σπάσουν τον φαύλο κύκλο τού κακού, κάνοντας στην δική τους οικογένεια και στο περιβάλλον που ζουν και εργάζονται, τα πράγματα διαφορετικά και καλύτερα απ’ ό,τι οι παλιότερες γενιές. 
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 3 Μαρτίου, θα ξανασυναντηθούμε όλοι για να τελέσουμε την Θεία Ευχαριστία στην Εκκλησία τής Αγίας Παρασκευής. Η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί πιο αργά απ’ ότι συνήθως, δηλαδή στις 10 π.μ. μέχρι τις 11 π.μ. για να μπορέσουν να συμμετέχουν και οι γονείς με τα παιδιά τους. Μετά την θεία Λειτουργία θα μείνουμε για ένα καφέ στον χώρο τής Αγίας Παρασκευής.

Από την Σχολή Γονέων
τής Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου