Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Επιμορφωτικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Τήνο.


«Η διαμόρφωση ομάδας στην σχολική τάξη: βασικές αρχές  - εφαρμογές»
Στόχος του σεμιναρίου είναι να αξιοποιήσει την ομάδα των εκπαιδευτικών ως παράδειγμα για την κατανόηση των βασικών αρχών λειτουργίας των ομάδων και την εφαρμογής τους στην σχολική τάξη. Θα δουλέψουμε πάνω στα πρώτα βήματα για το χτίσιμο της ομάδας, τη δημιουργία του συμβολαίου και την εφαρμογή της διαδικασίας διαμόρφωσης της ομάδας στη εκπαιδευτική πράξη (μαθήματα, project). Επίσης, θα επεξεργαστούμε στοιχεία της δυναμικής των ομάδων.
Διάρκεια σεμιναρίου:         16 ώρες
Χρόνος υλοποίησης :        Πέμπτη 7, 14, 21, 28 Μαρτίου 2013 ,   17.00  – 21.00
Το σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί στο 3ο δημοτικό σχολείο Τήνου, είναι βιωματικό και απαιτεί την παρακολούθηση του συνόλου του εργαστηρίου. Υπεύθυνη συντονίστρια του σεμιναρίου είναι η κ. Λιάνα Τσαρουχά, Ψυχολόγος Msc, Σύμβουλος Πρόληψης στο Κέντρο Πρόληψης Θησέας Κυκλάδων.  Απευθύνεται σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 4/3/2013, στο Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»  στο τηλ. 2281085149 ή να στείλετε email στο :  thiseask@otenet.gr,  ή fax στο 22810 79180, δηλώνοντας το όνομα, την ειδικότητα,  το σχολείο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 Αναστασία Προκοπίου
Επιστημονικά Υπεύθυνη
του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου