Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για γονείς, εκπαιδευτικούς

Η «Γραμμή-Σύνδεσμος» είναι μια τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για γονείς, εκπαιδευτικούς και οποιονδήποτε ενήλικα θέλει να μιλήσει για κάποιο θέμα που τον απασχολεί σε σχέση με ένα παιδί ή έναν έφηβο. Απαντά στον αριθμό 801 801 1177 με κόστος μία αστική μονάδα από οποιοδήποτε σταθερό τηλέφωνο και από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Μπορείτε να τηλεφωνήσετε από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 9:30 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ.

Στη «Γραμμή-Σύνδεσμο» μπορείτε να καλέσετε αν έχετε την ανάγκη βοήθειας, υποστήριξης ή συμβουλής σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία παιδιών κάθε ηλικίας και εφήβων.

Οι γονείς τηλεφωνούν συχνά για θέματα γύρω από το ρόλο τους (κατάλληλοι χειρισμοί και στάσεις για καθημερινά θέματα των παιδιών), για συναισθηματικές δυσκολίες των παιδιών τους, για προβλήματα στη σχέση με τα παιδιά τους και για μαθησιακά θέματα. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα θέματα για τα οποία καλούν οι εκπαιδευτικοί είναι οι συναισθηματικές δυσκολίες μαθητών τους, η σχέση των μαθητών με τους εκπαιδευτικούς και άλλα πρόσωπα, οι μαθησιακές δυσκολίες και η σχέση των μαθητών μεταξύ τους.

Η υπηρεσία μας είναι ανώνυμη και εμπιστευτική.

Εάν έχετε ανάγκη να μιλήσετε, τηλεφωνήστε μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου