Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

«έρως - έαρ»-παγκόσμια ημέρα αφήγησης

«έρως - έαρ»
Η ομάδα ενήλικων αφηγητών ΠαραμυθιαΖΩ
παρουσιάζει
παραμύθια για τον έρωτα
και γιορτάζει
την παγκόσμια ημέρα αφήγησης και την εαρινή ισημερία


Η ομάδα αφηγητών «ΠαραμυθιαΖΩ» σας προσκαλεί στην παράσταση αφήγησης γνήσιων παραμυθιών, την Παρασκευή 20 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ ακριβώς, στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, που ειδικά για την ημέρα την «ντύσαμε» ανοιξιάτικα. Τέσσερα παραμύθια, τέσσερις αφηγητές και πέντε μουσικοί, συνθέτουν μια παλέτα στιγμών  σε μια μίνι σκυταλοδρομία ιστοριών, με επίκεντρο τον έρωτα.
Μετά την παράσταση, θα ακολουθήσει ένα μικρό κέρασμα.
Η παράσταση απευθύνεται σε ενήλικες. Τα παιδιά είναι καλοδεχούμενα αλλά υπό την ευθύνη των γονέων τους, λόγω του ύφους των παραμυθιών.

Η βραδιά έχει ελεύθερη είσοδο, καθώς οι αφηγητές και οι μουσικοί συμμετέχουν χωρίς αμοιβή, ωστόσο οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν, εάν το επιθυμούν, στα λειτουργικά έξοδα της βραδιάς, κατά το δοκούν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Επιτροπή Πολιτισμού και τον αντιδήμαρχο Θάνο Φώσκολο που συμμερίστηκαν την πρόθεσή μας και μας παραχώρησαν την αίθουσα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που διέδωσαν την πρόσκληση αυτή, αλλά και τους επαγγελματίες που μας υποστήριξαν: το καφε-ζαχαροπλαστείο «Πραλίνα», το φυτώριο «Αγροεφόδια-Φρέρης», το μίνι μάρκετ «Αστέρας» και η «Μιχάλης Βαρθαλίτης - Αντιπροσωπείες» .

Η ομάδα ΠαραμυθιαΖω αποτελείται από τους:
Μαρία Βαρθαλίτου, Μαρίνο Μαραγκό, Γεωργία Ματσούκα, Λουκία Παλαιολόγου, Τάκη Παπαβασιλείου, Φλώρα Πρίντεζη, Μαρία Σταμπούλη.
Η ευθύνη της διοργάνωσης είναι όλης της ομάδας.

Τα παραμύθια λένε με τον δικό τους τρόπο οι φίλοι μουσικοί: Ναυσικά Γκοτζαμάνη, Μιχάλης Ζαράνης, Αποστόλης Μάρης, και τα μέλη της Ομάδας Ακορντεόν Σύρου Christelle Loukitch  και Ελπίδα Ρηγούτσου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου