Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ «ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ & ΠΡΩΙΟ

Υπηρεσία Αιμοδοσίας

Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας διαχειρίζεται τις ανάγκες σε αίμα όλου του Νομού Κυκλάδων και καλύπτει  όλες τις κλινικές του Γ.Ν. Σύρου, αλλά και όσους ασθενείς νοσηλεύονται σε οποιοδήποτε Δημόσιο και Ιδιωτικό Νοσοκομείο της χώρας.

Η συνεργασία με την Εκκλησία, την πολιτεία, Εθελοντικούς φορείς και Συλλόγους ήταν και είναι πολύτιμη και απαραίτητη προκειμένου να βοηθήσουμε κάθε πάσχοντα ασθενή του τόπου μας και συνάνθρωπο που χρειάζεται αίμα να κρατηθεί στη ζωή.
  
Στο τμήμα έως τώρα διενεργούνται αιμοληψίες από Δευτέρα έως Παρασκευή πρωί 08:30 - 13:00.  Προς εξυπηρέτηση των εθελοντών αιμοδοτών και όλων όσων μας έχουν στηρίξει στη Σύρο, οι οποίοι δεν μπορούν να προσέλθουν κατά την πρωινή ώρα λειτουργίας του τμήματος, αποφασίστηκε επιπροσθέτως με το νέο έτος η απογευματινή διενέργεια αιμοληψιών κάθε Τετάρτη απόγευμα 17:00 - 19:00.  

Έναρξη 15 Ιανουαρίου 2014. Πληροφορίες στα τηλ. 2281360 633 – 581.

 Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες και τους φορείς του νησιού που μας στήριξαν την χρονιά που πέρασε και καλωσορίζουμε το νέο έτος με αυτή την προσπάθεια προς όφελος όλων.
 Προσφορά σημαίνει παροχή, δωρεά, τιμή. Σημαίνει δίνω ψυχή.
 Τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων,
Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας
Χρόνια πολλά, γιορτινά και από αγάπη κόκκινα….
  Η Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου